En dag med CLC – Och om att pendla mellan jobb och familj

Publicerat: 2009/05/23 i Alfa Romeo, Vardag o natur
Etiketter:, , , , , ,
DSC02578

CLC på cykeltur med hunden Tiva i skogarna i Häckeberga.

Att jobba 100 mil hemmifrån tär tidvis. Att inte få tid tillsammans med familjen och yngste sonen CL kan vara riktigt tufft. Arbetar nu som VD för Rovdjurscentret De5Stora i Järvsö (Hälsingland) och bor i den lilla byn Genarp i Skåne.

Idag tog vi en dag tillsammans. Cykeltur i bokskogen med Tiva. En sanslös vurpa av CL när Tiva tvärnitade för en ”bajspaus”. 12 kilometer på cykel. Hem. En tur till Sturup Raceway. Historisk racing. Hem igen. Går in på Club Alfa Romeos hemsida. Efterlyser insugsgummin till ”raceralfan”. På 11 minuter är det löst. En alfafreak nere vid sydkusten har originalgummin… CL och jag hade planerat några timmar i Lund.

DSC02635Ett alfafreaks ögonsten!

Vi styr om och åker söderut köper delarna  till alfan och drar vidare till Trelleborg. Spännande stad vid vägs ände. Massor av liv i hamnen lugnt i city. En mängd mycket vackra statyer runt om i staden.

DSC02600”Böst”, en alldeles underbar staty i Trelleborg av konstnären Fred Åberg. ”Böst” är söderslätt-skånska och betyder ungefär dåligt väder.

DSC02613Glassigt på Stortorget!

Kör vidare till Malmö, Jägersro. Lätt shopping. Kör in till centrum och äter en tidig middag på Casa Mia på Södergatan i Malmö. Underbart gott och mycket ”Italienkänsla”!

DSC02608CL på promenad längs kanalen i Malmö.

Vi går en tur genom staden. Stannar och äter en underbar mjukglass. Vi pratar om allt och har det riktigt bra.  Att pendla är ingen höjdare. Inte på något sätt egentligen. Ett dubbelliv, saknad ……

Salute Håkan Carlberg
Annonser
kommentarer
  1. Josef Boberg skriver:

    Häftigt…

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s